Andreea Balan Iubit

La scurt timp după ce a postat imagini pe Instagram fanii au taxat-o imediat după ce au observat că iubitul. L a 37 de ani și după ce a devenit mamă de două ori Andreea Bălan e la fel de sexy și de suplă ca la 20 de ani.


Andreea Bălan Fotografie Din Intimitate Alături De Tiberiu Argint Ce Fac Vedeta și Iubitul Ei Seara Impact

Iar apropiații cuplului au mărturisit că frumoasa șatenă este foc și pară pe cel care i-a fost iubit timp de un an de zile.

Andreea balan iubit. 1 day agoAndreea Bălan și Tiberiu Argint au o relație de un an de zile. Zilele trecute Andreea Antonescu și-a sărbătorit ziua de naștere iar cu această ocazie prietenii au surprins-o încă de la 12 noaptea cu mesaje și cadouri. Monden - descopera lumea mondena stiri cu vedete romanesti si internationale barfe poze imagini de paparazzi.

Momentul care a consumat-o teribil pe celebra cântăreață s-a petrecut în acest weekend. Andreea Bălan pare că şi-a găsit liniştea în braţele actualului său partener Tiberiu Argint. În luna mai Tribunalul Bucureşti l-a condamnat în primă instanță la 11 ani şi 8 luni închisoare într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.

Andreea Bălan și-a ieșit din fire atunci când a văzut pozele cu George Burcea și cumnata ei. Cu un program foarte încărcat și o viață trăită între concerte vedeta ne-a povestit cum reușește să împace cu atâta măiestrie cele două planuri importante din. Ce a postat Andreea Bălan după anunțul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub Iar după ce zvonurile legate.

Pe 1 septembrie a fost ziua acestuia însă Andreea Bălan 37 de ani nu l-ar fi sunat pe părintele ei care se afla la Ploiești. Câți bani trebuie să plătești pentru a o avea la nuntă. Am petrecut de două ori încă de la 12 noaptea.

Chiar dacă au pus stop căsătoriei lor iar scandalul a fost unul de proporții cei doi încă nu s-au despărțit în mod legal divorțul. În schimb solista care toamna aceasta are pauză de Antena 1 cu Te cunosc de undeva a fost cu iubitul Tiberiu Argint și cu alți prieteni la avanpremiera filmului de la Marvel Shang-Chi și legenda celor zece inele. Afla totul despre peisajul monden si vedete.

Andreea Balan Andreea Balan s-a nascut la data de 23 iunie 1984 la Ploiesti Romania. TPUro îţi dă ocazia de a-ţi testa şi îmbogăţi cultura generală sau cunoştinţele şcolare de a te distra cu quiz-uri despre filmele şi muzica ta favorită şi de a te întrece cu prietenii tăi în câştigarea distincţiilor. De data aceasta cei doi au ales Grecia ca destinație iar artista pare mai fericită ca oricând.

Andreea Bălan una dintre cele mai apreciate artiste din România este cunoscută pentru show-urile pe care le face la diverse evenimente. Andreea Bălan se află din nou în vacanță alături de iubitul ei Tiberiu Argint. Andreea Bălan a cedat psihic.

Perucile o scot acum din încurcătură. Vedeta a muncit de când era doar un copil pentru cariera pe care o are acum. Sunt specialista in nunti perfecte Adela Popescu stiri Adela Popescu.

Vedeta a împlinit 39 de ani. Actrita Adela Popescu care are o relatie cu colegul sau de breasla Radu Valcan se considera o specialista in nunti perfecte aratand ca a fost mireasa de cinci ori de fiecare data in filme. Protagoniști au fost nimeni alții decât fostul soț George Burcea și cumnata vedetei Sonia Argint.

Cea din urmă este sora lui Tiberiu Argint viitorul soț al Andreei Bălan. La 53 de ani împliniți Marian Vanghelie traversează cele mai delicate momente din viață. Cei doi au plecat recent într-o vacanţă însă internauţilor nu le-a plăcut ce au observat pe pagina sa de Instagram.

1 day agoAndreea Bălan despărțiri dureroase de bărbații pe care i-a iubit. Adela Popescu bate apropouri. Ce tarif încasează Andreea Bălan pentru o oră de show complet.

Andreea a încercat toate perucile asistată de prietenul său stilitul Adonis și și-a rugat fanii să-i scrie care li se pare că i se potrivește cel mai bine. După despărțirea de Teo Păcurar în viața Andreei Bălan apărut un alt compozitor. Astfel blondina a primit un val de critici în mediul online.

Andreea Bălan are doi copii pe care îi iubește mai presus de orice dar nu pare dispusă să renunțe la carieră. Este o tanara frumoasa si talentata cantareata din Romania. A iubit inca de la o varsta frageda muzica si astfel Continuă lectura.

Cei doi au fost pentru prima dată surprinși pe litoralul românesc având gesturi tandre unul față de celălalt. Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. De ziua mea au dat buzna niște prieteni eu nu m.

Luni 30 Decembrie 2013 ora 1919. Totul a pornit spun ei de la o petrecere cu băieții la care acesta ar fi rămas până dimineața. În vreme ce George Burcea are probleme în relația cu Viviana Sposub Andreea Bălan și-a găsit echilibrul și îi merge cât se poate de bine iar mărturie stă o postare a sa pe rețelele de socializare.

Cu toate că pare extrem de fericită alături de actualul ei iubit vedeta a preferat să își trăiască în liniște povestea de iubire. O inspirație pentru multe tinere artista a acceptat invitația de a poza pentru VIVA. Evenimentul care i-a stricat buna dispoziție a vedetei s-a.

Andreea Bălan și George Burcea au două fetițe împreună dar sunt despărțiți de ceva timp. Ce mesaj a transmis Andreea Bălan după ce a aflat că George Burcea și Viviana Sposub se despart. Prietenele sale blonde care o scot întotdeauna din încurcătură au și nume.

Andreea Bălan s-a coafat des în benzinării. Imaginile care i-a speriat pe fanii Andreei Bălan Cu toate că are un mare succes Andreea. De luna iulie în costum de baie iar rezultatul este unul incendiar.


Andreea Balan Imagini Cu Noul Iubit Cine Este Si Cu Ce Se Ocupa Tiberiu Youtube


Andreea Balan Si Iubitul


Andreea Balan Si Tiberiu Argint Video


Asa S Au Cunoscut Andreea Bălan Si Noul Iubit Cand A Văzut Cu Cine Seamănă Artista S A Indrăgostit Pe Loc Capital


Am Aflat De Ce Nu Locuiește Andreea Bălan Cu Noul Iubit Nici Nu Vrea Să Audă


Primele Imagini Surprinse Cu Noul Iubit Al Andreei Bălan


Andreea Balan Si Iubit


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andreei Bălan Ce Secret Murdar Ascunde Tiberiu Argint


The Unique Way Andreea Bălan And Her New Boyfriend Discovered Their Relationship The Message That Appeared On The Star S Page Today


Exclusiv Andreea Bălan Radiază Langă Noul Iubit Inainte De Divorț Iat O De Mană Cu Tiberiu Sexy și Fericită Click Mobile


What Is Tiberiu Argint Andreea Bălan S New Friend Doing The Two Were Surprised By The Sea Entertainment Moons Freedom


Exclusiv Prima Reacție A Andreei Bălan După Ce A Fost Surprinsă Cu Noul Iubit


Andreea Balan Iubit La Mare


Fostul Iubit Al Andreei Bălan A Ajuns La Sapă De Lemn Cați Bani A Pierdut Keo In Ultimii Ani Tacataca Ro


Andreea Balan Cu Noul Iubit


Andreea Balan Cu Noul Iubit Tiberiu Argint Ce A Spus Despre Burcea Youtube


Cum L A Cunoscut Andreea Bălan Pe Noul Ei Iubit I S A Părut Că Seamănă Leit Cu Keo și


Ce Spune Andreea Bălan Despre Noul Iubit Dezvăluiri Neștiute Despre Tiberiu Argint Impact


Cine E Tiberiu Argint Noul Iubit Al Andreei Bălan Sora Lui Este Prezentatoare La Tvr

Subscribe to receive free email updates: